Over FemforFem

Annemieke Steenman is sinds 2009 BIG geregistreerd medisch specialist. Zij is gynaecoloog en 20 jaar werkzaam in de vrouwenzorg en vrouwen welzijn.

Haar specialisatie is minimaal invasieve chirurgie. Dit betekent dat je door zo klein mogelijke sneetjes een operatie uitvoert of zelf helemaal zonder sneetjes. Hiermee zijn vrouwen niet alleen sneller herstelt van de ingreep, ook wordt zo aan het cosmetische aspect gedacht.

Vrouwen weer in hun kracht zetten op medisch gebied is een enorme drijfveer voor Annemieke. Nu doet zij dat ook op cosmetisch gebied.

Zij vindt dat welzijn en zorg voor jezelf niet alleen voor het innerlijke deel geldt. Als je je krachtig en goed voelt, kan het zijn dat je uitstraling daar niet (meer) bij past. Hoe fijn is het dan om daar wat aan te kunnen doen met behulp van Botox of fillers.  Zodat het totaal plaatje weer goed voelt voor jou.

De behandeling met Botox en/of fillers gaat ook op een “minimaal invasieve” manier, dus zonder chirurgische ingreep. Met natuurlijke materialen die afbreekbaar zijn en tegelijkertijd een geweldig effect hebben waardoor je er frisser, jonger of stralender uitziet.

Annemieke is aangesloten bij de NVCG. Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. En houdt zich aan de protocollen en richtlijnen die hier zijn voorgeschreven.

drs Annemieke Steenman